Politica

Nu esti in PSD? Esti cetatean de rangul doi!


Ponta pleaca din fruntea PSD. Nu e gluma ci e inca un status pe Facebook al primului nesimtit al tarii (nu vi se pare ca prea multe se intampla pe Facebook si prea putine in viata reala?). Stati linistiti, pleaca doar pana isi rezolva problemele cu justitia si NU pleaca din fruntea Guvernului. De ce ar face-o? Ca doar partidul trebuie respectat, nu oamenii.

Desigur trebuie sa fie si intr-un mod melodramatic, ca doar asa ne-am obisnuit. In Romania de azi sa pleci dintr-o functie pentru ca, dintr-un motiv sau altul, esti incompatibil, e o tragedie, un imens sacrificiu si nu o onoare, o datorie, un respect pe care il datorezi tuturor, dar mai ales alegatorilor. Noi, alegatorii, suntem cetateni de rangul doi, cel putin, caci nu suntem membri PSD. Deci nu primim nimic, nici o demisie de onoare, nici macar o scrisoare care sa scuze lipsa de curaj sau de respect. Dar partidul primeste o scrisoare in care i se spune ce iubit este si ce mari grozavii au facut ei impreuna. Dar va las pe voi sa descoperiti restul inadvertentelor.

Scrisoarea lui Tonta catre P$D

Image Credit: http://www.bzi.ro/victor-ponta-cred-in-dumnezeu-dar-ma-bucur-pentru-raul-lui-basescu-488046 (da’ fara meme! :D)


Programator, ciclist amator, om cu pareri.

View Comments
There are currently no comments.